Μοτέρ Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριό ή διακόπτη σας, χωρίς κόπο, οι τέντες ανεβοκατεβαίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αποχαιρετήστε την κούραση της μανιβέλας! Τηλεχειριζόμενα – Με Διακόπτη – Με Μανιβέλα Αυτοματισμοί:

  • Αισθητήρας ανέμου:

Aνεβάζει αυτόματα την τέντα σε περίπτωση δυνατών ανέμων. Μετράει την ταχύτητα του ανέμου συνεχώς και ανεβάζει αυτόματα την τέντα. Αποτρέπει το σχίσιμο του πανιού και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τέντας. Διατίθεται επίσης σε έκδοση με διακόπτη (WT).

  • Αισθητήρας ανέμου/ φωτός:

Ελέγχει το κατέβασμα ή το ανέβασμα των τεντών σύμφωνα με την ηλιοφάνεια, με προτεραιότητα στο ανέβασμά/ τους όταν ο αέρας ξεπερνάει ένα προκαθορισμένο όριο (από 10 έως 50 χλμ/ώρα). Αποτρέπει το σχίσιμο του πανιού και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τέντας. Διατίθεται επίσης σε έκδοση με διακόπτη (WT).

  • Αισθητήρας 3D:

o Με τη χρήση απλών μπαταριών η λειτουργία του καθίσταται εφικτή, χωρίς την ανάγκη καλωδίωσης. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του αισθητήρα έγκειται στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα ανίχνευσης κίνησης της τέντας και όχι στην ταχύτητα του ανέμου. Ο Eolis 3d, με δυνατότητα προγραμματισμού ευαισθησίας κίνησης ανιχνεύει την τρισδιάστατης κίνηση της τέντας, με αποτέλεσμα να αντιδρά άμεσα στο κούνημά της από τον αέρα και να ανεβαίνει αυτόματα.

  • Αισθητήρας Βροχής

 

  • Χρονοδιακόπτες